SITI NURHALIZA DI KARPET MERAH AIM 2012

Siti nurhaliza



Killing me softly....ini tajuk lagu sebab melted bila tengok Siti senyum...seriusly memang Diva Siti Nurhaliza ni...yes..she is inspired me to wear the same fashion in my coming event! Ulang Tahun Hai-O ke 20...will posted some pictures soon.wait ya! FOr your info, Fadh memang peminat Siti Nurhaliza (peminat mati keras - Die hard Fan) erk..betul ke..hehehe dari tahun 1998 sampai laa ni...ada satu ketika tu kat asrama sanggup kumpul tin Pepsi Siti Nurhaliza sampai warden kutip suh buang..banyak gila kumpul.Kaset dan lirik pon pernah kena rampas, that time tak tau cari kat internet and saya hafal semua lagu Siti Nurhaliza (**jadi hafizah lagi baik Fadh ni..ish2)
Tampil dengan senyuman sentiasa ceria di bibir, penyanyi Dato’ Siti Nurhaliza tampil dengan busana ringkas penuh pesona rekaan Rizman Ruzaini.---bila lah dapat pakai baju RR ni kan?
Jalan selamat untuk ramai artis malam ini ialah dengan memilih warna hitam. Tak ramai yang pilih warna putih. Hitam sesuai untuk digayakan pada waktu malam dan si pemakai akan nampak lebih langsing. Betul tak?--betu3...
Menepati tema pada AIM19, Siti Nurhaliza nampak elegan sekali.
Everything I adore Siti Nurhaliza,voice, turban, "kena tambah Islamic compliance" kalau Fadh nak fesyen macam Siti Nurhaliza..sampailah ke shoes..head to toe lah orang kata.I want to make up inspired by her lah...
Siti Nurhaliza aim19
Siti dah kurus...pakai korsetlah tu..korset Premium Beautifullah katakan...cantik kan?
Siti Nurhaliza aim19
LV clutch!!!love it
Siti nurhaliza
Siti nurhaliza

Siti nurhaliza
Tunggu saya Siti....Love you...
Siti nurhaliza

Siti nurhaliza
*credit to budiey.com
Close up sket make up..Love you Siti Nurhaliza!!!
Who want to try Premium Beautiful korset and be gorgeous like me and Siti Nurhaliza, kindly contact me for free fitting!!!

013-6304112

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...